Minun mielestäni eutanasia voitaisiin hyväksyä jos ehdot sen käytölle olisivat selkeät. Esimerkiksi eutanasia tulisi suorittaa vain niille, jotka ovat pitkään sairastaneet, kaikki keinot on käytetty, odottaa kuolemaa ja tuntee todella sietämätöntä kipua. Eutanasiaa ei saisi/pitäisi suorittaa sellaiselle henkilölle, jolla ei ole kuolemaan johtavaa sairautta.  Joten eutanasiaan tulee määrittää kriteerit erittäin tarkasti. Eutanasian huonot puolet ovat tietysti läheisten tunnekuohut ja lääkärivalan vastaisuus. Hyviä puolia ovat rahan säästyminen ja potilaan kärsimyksen lopettaminen. Voiko eutanasian hyväksymisen seurauksena syntyä uusi ammattiryhmä? Eli jos lääkäri ei suorita eutanasiaa niin kuka sitten? 
Ja jos eutanasia hyväksytään niin kaikilta terveiltä täysi-ikäisiltä henkilöiltä tulisi kysyä, että suoritetaanko se heille sitten, kun aika on? Tietysti he voivat muuttaa päätöstään, jos se siltä tuntuu. 
Itse olen eutanasian hyväksymisen puolesta, mutta sen pitäisi tulla voimaan vasta sitten, kun kriteerit ja muut asiat ovat kunnossa.
Kaleva 13.2.