Mielestäni tulevat presidentinvaalit ovat ajankohtaiset tällä hetkellä, koska siitä puhutaan paljon ja koko ajan tulee uutisia kyseisestä aiheesta. Esimerkiksi 11.2.2017 julkaistiin uutinen (http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005084134.html), jossa kerrottiin siitä, että Pekka Haavisto aikoo liittyä presidenttikisaan. On ollut monia muitakin uutisia liittyen presidenttivaaleihin. Uutisissa ollaan kerrottu muun muassa, ketkä aikoo pyrkiä presidentiksi.

Presidentinvaalit ovat siis vuonna 2018 ja kaikki yli 18-vuotiaat Suomalaiset saavat osallistua presidentin äänestykseen. On hyvä asia, että kaikki pystyvät äänestämään presidenttiä. Siten äänestyksestä tulee oikeudenmukainen ja Suomi saa parhaan presidentin, minkä voi saada.

On hyvä alkaa puhua asiasta jo nyt, koska puhutaan kuitenkin Suomen tulevasta keulakuvasta, joka tulee päättämään Suomelle tärkeistä asioista. Muutenkin on hyvä, kun tulee uutisia asiasta, niin kansalaiset pysyvät tietoisina asiasta. Kaikki tiedottaminen asiasta on siis todella tärkeää ja ajankohtaista mielestäni.